Termékek Menü
   
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GYÁRTÓK

GYÁRTÓKETHOS KERTI BÚTOROK

A kültéri és beltéri bútorokat egyaránt gyártó világhírű Ethos első osztályú termékei ötvözik a kísérletező kedvet a kor támasztotta minőségi követelményekkel. Az új utakat, alapanyagokat felfedező cég ismertetőjegye az egyedi megjelenés, az ízléses vonalvezetés és a maradéktalan kényelem. A bútorok széles választékát kínáló Ethos termékei között egyaránt találunk hatalmas, többszemélyes kanapékat, étkező szetteket, kávézó garnitúrákat és virágtartókat is. A minden igényt és fantáziát kielégítő bútorcsalád tartós és időtálló a minőségi anyaghasználatnak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően.


 
SPALOUNGE KERTI BÚTOROK

A kültéri bútorok megszokott külsejétől igencsak eltér a Spalounge kínálata. Olyan, mintha kitoltuk volna a kertbe imádott heverészős kanapénkat. A szemet gyönyörködtető egyedi formavilágnak, a kényelemnek, a jó variálhatóságnak, és a kültéri körülményknek is ellenálló Sunbrella szövetnek köszönhetően a nappalinkat varázsolhatjuk kedvenc teraszunkra.

TARTÓS SZÍNEK 
A kiváló minőségű kültéri szöveteket készítő Sunbrella®, a gyártás során színes festékpigmentekkel itatja át a pamut szálakat, majd egy folyékony akril bevonattal vonja be a szövetet. Ez az eljárás a szálak belsejébe zárja a színt, amivel rendkívül tartós eredményt érnek el, így az anyag színe nem fakul, UV álló és vízálló lesz.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A Sunbrella szöveteket hihetetlenül könnyű tisztítani, karbantartani, a legtöbb szennyeződés szappannal és vízzel eltávolítható. A makacsabb foltokra használhatunk fehérítőt, anélkül, hogy károsítaná a szövetet vagy kimosná a színt. Minden Sunbrella szövetet folyadéktaszító réteggel látnak el, így a karbantartása még könnyebb, mivel nem szívja magába a szennyeződést.


ELLENÁLLÓ

Az anyag rendkívüli ellenállósága miatt jól használhatjuk a kertben, kerti bútorokon, párnákon. A szövet UV álló akril bevonatának köszönhetően színtartó, érheti napsütés, eső, sőt akár a medence vize is, nem fakul ki. Penészálló tulajdonságának köszönhetően, akár kültérben is hagyható a bútor, légáteresztő, ezért nem dohosodik, és hamar megszárad.


  JATI&KEBON KERTI BÚTOROK


A joggal magasztalt Jati és Kebon bútorai letisztult vonalvezetésüknek köszönhetően modern kerti pihenőhellyé varázsolják kertünket, teraszunkat.  A minőségi alumíniumból készült modern formavilág remekül illeszkedik házunk modern külsejéhez, és színeiben is harmonizál azzal, legyen szó egy szokatlan formájú fekete ételezőgarnitúráról vagy egy lágy ívű párnázott fehér kanapéról.