Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

GYÁRTÓK



ETHOS KERTI BÚTOROK

A kültéri és beltéri bútorokat egyaránt gyártó világhírű Ethos első osztályú termékei ötvözik a kísérletező kedvet a kor támasztotta minőségi követelményekkel. Az új utakat, alapanyagokat felfedező cég ismertetőjegye az egyedi megjelenés, az ízléses vonalvezetés és a maradéktalan kényelem. A bútorok széles választékát kínáló Ethos termékei között egyaránt találunk hatalmas, többszemélyes kanapékat, étkező szetteket, kávézó garnitúrákat és virágtartókat is. A minden igényt és fantáziát kielégítő bútorcsalád tartós és időtálló a minőségi anyaghasználatnak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően.


 




SPALOUNGE KERTI BÚTOROK

A kültéri bútorok megszokott külsejétől igencsak eltér a Spalounge kínálata. Olyan, mintha kitoltuk volna a kertbe imádott heverészős kanapénkat. A szemet gyönyörködtető egyedi formavilágnak, a kényelemnek, a jó variálhatóságnak, és a kültéri körülményknek is ellenálló Sunbrella szövetnek köszönhetően a nappalinkat varázsolhatjuk kedvenc teraszunkra.

TARTÓS SZÍNEK 
A kiváló minőségű kültéri szöveteket készítő Sunbrella®, a gyártás során színes festékpigmentekkel itatja át a pamut szálakat, majd egy folyékony akril bevonattal vonja be a szövetet. Ez az eljárás a szálak belsejébe zárja a színt, amivel rendkívül tartós eredményt érnek el, így az anyag színe nem fakul, UV álló és vízálló lesz.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A Sunbrella szöveteket hihetetlenül könnyű tisztítani, karbantartani, a legtöbb szennyeződés szappannal és vízzel eltávolítható. A makacsabb foltokra használhatunk fehérítőt, anélkül, hogy károsítaná a szövetet vagy kimosná a színt. Minden Sunbrella szövetet folyadéktaszító réteggel látnak el, így a karbantartása még könnyebb, mivel nem szívja magába a szennyeződést.


ELLENÁLLÓ

Az anyag rendkívüli ellenállósága miatt jól használhatjuk a kertben, kerti bútorokon, párnákon. A szövet UV álló akril bevonatának köszönhetően színtartó, érheti napsütés, eső, sőt akár a medence vize is, nem fakul ki. Penészálló tulajdonságának köszönhetően, akár kültérben is hagyható a bútor, légáteresztő, ezért nem dohosodik, és hamar megszárad.


 



 



JATI&KEBON KERTI BÚTOROK


A joggal magasztalt Jati és Kebon bútorai letisztult vonalvezetésüknek köszönhetően modern kerti pihenőhellyé varázsolják kertünket, teraszunkat.  A minőségi alumíniumból készült modern formavilág remekül illeszkedik házunk modern külsejéhez, és színeiben is harmonizál azzal, legyen szó egy szokatlan formájú fekete ételezőgarnitúráról vagy egy lágy ívű párnázott fehér kanapéról. 

SpaTrend MAXCity Jakuzzi Vásár - 2019. március 22-31.

Ha masszázsmedencét szeretnél, akkor feltétlenül látogass el Törökbálintra, a SpaTrend Outdoor Design MAXCity 1600 négyzetméteresre bővült gyönyörű üzletébe. március 22-31-ig prémium masszázsmedencék nagyvásárát szervezzük, ahol biztosan megtalálod álmaid jakuzziját.